top of page

Hi, Ik ben Dally!

Dit ben ik samen met mijn gezin.

Ik ben sinds 2018 werkzaam als Personal trainer. Mijn passie voor sport breng ik graag met veel enthousiasme over op andere vrouwen. Sinds 2 jaar ben ik gespecialiseerd in sport tijdens en na de zwangerschap. Inmiddels is het begeleiden van vrouwen uit deze doelgroep een van mijn grote passies geworden. Daarbij komt er wekelijks een nieuwe YouTube workout video online. Het opnemen en editen van zo'n workout geeft mij veel energie en voor iedereen de mogelijkheid om gratis vanuit thuis te sporten. Daarom kunnen we samen doelen bereiken. Of dit nu is door middel van Personal Training in Eindhoven of een Youtube workout, ik sta voor je klaar! Ik ben de schop onder je kont zodat je je doelen echt gaat behalen en lekker blijft bewegen. Zie ik je binnenkort? 

21B235E3-6518-4236-BFF7-A8809AB692AF.JPG

FOCUS

100% Focus op jouw doel! Ik haal jou uit je comfort zone, ik motiveer, adviseer en daag je uit. Want buiten je comfortzone valt veel meer te beleven en te behalen.

Studio Fitness
18050434186243375.jpg

Ik maak jouw workout uniek!

Ik geloof dat een gezonde levensstijl begint bij een fitte mindset en plezier in sport. Ik help jou je doelen te bereiken, een sportprogramma te ontwerpen dat bij je behoeften past en je te begeleiden bij elke oefening en elke training. Mijn vrolijke en tegelijkertijd serieuze benadering m.b.t fitness en gezondheid zal ervoor zorgen dat je snel beter in je vel zit en resultaten ziet! 

PLATFORMS I WORK ON:

Youtube

  • YouTube

Een kanaal boordevol leuke en uitdagende workouts. Sport waar en wanneer je maar wilt. Start direct!

Instagram business

  • Instagram

Op dit account zul je met name sport gerelateerde post tegenkomen. Nieuwe uploads van YouTube maak ik wekelijks hier bekend. volg dit account voor leuke acties en meer!

Instagram personal

  • Instagram

Persoonlijke kiekjes van mijn dagelijks leven. Familie, koffie, gezelligheid en sport. 

pexels-cottonbro-5081918_edited.jpg
GET TO KNOW ME
Some of my favorite things!
14978595609280016195.jpg

WORKOUTS FILMEN

Fitness

FITNESS

IMG_1352.jpg

FAMILIE

10.png

KOFFIE

pexels-ivan-samkov-7394488_edited_edited.jpg

EDITEN

Liever persoonlijke begeleiding?

PERSONAL TRAINING EINDHOVEN

COME HANG OUT ON INSTAGRAM!

@DALLYDALLY

bottom of page